KAportal Zabavnim "draft" kvizom započelo veliko državno okupljanje kvizaša u Karlovcu - u subotu i nedjelju još 7 kvizova | Karlovački informativni web portal

Zabavnim “draft” kvizom započelo veliko državno okupljanje kvizaša u Karlovcu – u subotu i nedjelju još 7 kvizova

Zabavnim “draft” kvizom u kojem su nasumice izvlačeni članovi ekipa započelo je veliko državno okupljanje kvizaša u Karlovcu, ZIMKO 2019. Zanimljiv i zabavan kviz bio je pravi uvod u sve što nas očekuje ovog vikenda, a to je još sedam kvizova u restoranu Kristal i Papas baru. U Karlovac dolaze svi najpoznatiji hrvatski kvizaši, od onih poznatih i široj javnosti kao što su lovci iz Potjere pa do vodećih imena s hrvatskih i međunarodnih ljestvica. Očekuju ih individualni opći kviz, ekipni kviz i kviz parova te četiri tematska individualna kviza. Svi spomenuti kvizovi igrat će se u restoranu Kristal, kao i neformalni kviz “Follow The Yellow Brick Road” koji je pripremio Karlovčanin Dražen Cukina, dok će se finale općeg individualnog i ekipnog kviza odigrati u subotu navečer u Papa’s baru.

Što se tiče “draft” kviza, dok se gosti još aklimatiziraju pobjedu je odnijela jedna gotovo posve domaća ekipa, već naviknuta na pub kvizove u Ziggyju koji je bio domaćin ovog kviza. Trojica iz Karlovačke županije – Dalibor Benković iz Ozlja, Tihomir Ivšić iz Karlovca i Valentina Hudorović iz Duge Rese te Mateo Pukšar iz Jastrebarskog, također redovit sudionik svih karlovačkih kvizaških događanja, a uz njih kao jedini pravi “gost” Dario Ivančić iz Čakovca.

Subotnji program u restoranu Kristal počinje već od 10 sati.

  • KAportal.hr

  • Odgovori