KAportal Vrijedna donacija stigla u Područnu školu Trg u Ozlju - C&A pomaže u ugradnji grijanja i obnovi sanitarnog čvora | Karlovački informativni web portal

Vrijedna donacija stigla u Područnu školu Trg u Ozlju – C&A pomaže u ugradnji grijanja i obnovi sanitarnog čvora

Područna škola Trg iz Ozlja, dio OŠ Slava Raškaj danas je primila vrijednu donaciju od strane C&A Foundation koja podupire lokalne zajednice u kojima posluje C&A.

Ček donacije predao je generalni direktor C&A Hrvatska Tomislav Marinčić a primile su je ravnateljica OŠ Slava Raškaj Gordana Basar i gradonačelnica Ozlja Gordana Lipšinić. Područnu školu Trg ove godine pohađa 19 učenika, a djelatnici škole žele im pružiti kvalitetno obrazovanje i potaknuti učenike da razvijaju svoje interese i potencijale. Ova donacija C&A fondacije pomoći će da se osiguraju bolji radni uvjeti za učenike ugradnjom etažnog centralnog grijanja, obnovom sanitarnog čvora i postavljanjem vanjskih roleta na prozore učionice.

– Donacija je dio zajedničkog programa darivanja od strane C&A Foundation i C&A Europa pod nazivom ‘’C&A together’’ koji podupire lokalne inicijative koje doprinose dobrobiti djece. U 2017. godini C&A odvojeno je 3 milijuna eura za ovaj program. Svaka C&A regija sama prijavljuje projekte koje bi donirali kako bismo osigurali da donacije pridonesu boljitku lokalnih zajednica. U sklopu programa C&A Hrvatska je odabrala područnu školu Trg za donaciju u iznosu od 5.000 eura koja će pomoći da se osiguraju potrebni uvjeti za izvođenje kvalitetne nastave i izvannastavnih aktivnosti, rečeno je na primopredaji donacije.

  • KAportal.hr

  • Odgovori