KAportal Vodeće digitalno učilište u Hrvatskoj, Algebra, u petak ima Otvoreni dan u Karlovcu | Karlovački informativni web portal

Vodeće digitalno učilište u Hrvatskoj, Algebra, u petak ima Otvoreni dan u Karlovcu

Vodeće digitalno učilište u Hrvatskoj, Algebra, organizira Otvoreni dan u Karlovcu, u petak, 18. siječnja 2019., u  Pučkom otvorenom učilištu POUKA (Šulekova 29).

– Algebra poziva roditelje osnovnoškolske djece, kao i samu djecu, da se tijekom posjete Otvorenom danu upoznaju s nastavom Digitalne akademije i njezinih projektnih radionica. Djeca će imati priliku vidjeti kako izgledaju aktivnosti Digitalne akademije, moći će se upoznati i poigrati s robotima te vidjeti što ih sve očekuje na originalnom programu čiji je naglasak na kreativnom korištenju digitalnih tehnologija. Sudjelovanje na predstavljanju Digitalne akademije posve je besplatno. Algebra također poziva roditelje maturanata kao i same maturante da se tijekom Otvorenog dana upoznaju s mogućnostima priprema za polaganje ispita državne mature koje će se održavati u Karlovcu od veljače. Tijekom besplatnog savjetovanja o maturi za roditelje i maturante stručnjaci iz Algebre podijelit će s njima sve važne informacije o maturi, od same prijave i odabira studijskih programa do savjeta o postizanju što boljih rezultata i konačnog upisa na fakultet, javili su iz Učilišta.

KAportal.hr

  • Odgovori