KAportal Više razbojnika u gradskoj četvrti Zvijezda presrelo 18-godišnjakinju - zaprijetili joj nožem i oteli torbicu | Karlovački informativni web portal

Više razbojnika u gradskoj četvrti Zvijezda presrelo 18-godišnjakinju – zaprijetili joj nožem i oteli torbicu

foto ilustracija

Novi razbojnički napad dogodio se jučer u večernjim satima u karlovačkoj gradskoj četvrti Zvijezda, a žrtva nepoznatih razbojnika je 18-godišnjakinja.

Ona je, naime, policiji prijavila da ju je napalo više nepoznatih osoba te su joj uz prijetnju hladnim oružjem, uzeli torbicu u kojoj je nosila dokumente, novac i druge stvari.

Materijalna šteta je veća od tisuću kuna, a policija provodi kriminalističko istraživanje koje bi trebalo dovesti do počinitelja.

  • KAportal.hr

  • 2 komentara

    1. To su one budalštine: Tko tebe kamenom ti njega kruhom. Tko tebe kamenom ti njega letvom a ako on potegne letvu e onda mu “hebeš” i mamu i tatu i babu i kokoš i ćenu i sve po spisku. Pa nek se češe po glavi druga budaletina hoće li na nečije dijete potegnuti nož. Znači prvi put zadnji put i nikada više.

    2. Vi ste veče pi**e od nje ,kak vas nije sram vas par “frajera” sa nožem na slabijeg,i to još na curu! Misliš da ste frajeri zbog ovog??? Smeča jadna mala slaba,naletit če te kad tad nekom od nas. Neš ni u kolicima moč sjedit, jel če ti smetat nož u guzici.

    Odgovori