KAportal U siječnju u RETI: S Novom godinom stigli i novi popusti - provjerite akcije i pronađite nešto za sebe | Karlovački informativni web portal

U siječnju u RETI: S Novom godinom stigli i novi popusti – provjerite akcije i pronađite nešto za sebe

Nova godina nam je stigla na vrata, a s Novom godinom su nam stigli i novi popusti i akcije u Reta salonu. Provjerite akcijsku ponudu u promo katalogu ili nas posjetite u našem salonu u Zagrebačkoj 37.

Za vas smo u siječnju pripremili posebne ponude i akcije na akumulatorske bušilice, elektroničke mješače, proizvode i opremu za ispune, zaštitne cipele, vodokotliće i sanitarne kupaonske mješalice. Provjerite akcije i pronađite proizvode za sebe.

Provjerite akcijske ponude u siječnju u promo katalogu…

 • PDF Reta katalog možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE.

  Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

  KONTAKT:
  Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

  Maloprodaja:
  Telefon: 047/638-220
  E-mail: maloprodaja@reta.hr
  Keramika i sanitarija:
  Telefon: 047/642-241
  E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

  www.reta.hr

  PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

  RADNO VRIJEME:
  Ponedjeljak – petak: 07 – 16 h
  Subota: 08 – 13 h

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

  Sponzorirani članak