KAportal U 49. godini života napustio nas je poznati karlovački ugostitelj Mario Smrzlić Smrzla - posljednji ispraćaj u ponedjeljak | Karlovački informativni web portal

U 49. godini života napustio nas je poznati karlovački ugostitelj Mario Smrzlić Smrzla – posljednji ispraćaj u ponedjeljak

U 49. godini života napustio nas je Mario Smrzlić – Smrzla, poznati karlovački ugostitelj, prijatelj, suprug i roditelj.

Iznenadna smrt nažalost ne bira, a Smrzlu je zadesila u petak 23. kolovoza. Svi koji su ga poznavali dobro znaju koliko je taj čovjek bio vrijedan, radio je od jutra do mraka i pritom se nimalo nije štedio. Zajedno sa svojim prijateljem i partnerom Nikicom Popovićem vodio je više karlovačkih kafića, a upravo nam je shrvani Nino rekao koliko mu teško pada Smrzlin prerani odlazak.

Posljednji ispraćaj bit će u ponedjeljak 26. kolovoza na karlovačkom groblju Jamadol u 17.30 sati. Osim brojnih prijatelja za Mariom tuguje njegova obitelj, supruga Snježana, kći Maria i sin Marko, brat i cijela šira obitelj. Počivao u miru.

  • KAportal.hr

     

  • Odgovori