KAportal Iz tehničkih razloga odgođeno otvorenje novoizgrađenog trgovačkog centra KTC na Švarči - novi datum otvorenja bit će poznat kroz nekoliko dana | Karlovački informativni web portal

Iz tehničkih razloga odgođeno otvorenje novoizgrađenog trgovačkog centra KTC na Švarči – novi datum otvorenja bit će poznat kroz nekoliko dana

Danas (četvrtak 10. siječnja) ipak neće biti otvoren novoizgrađeni trgovački centar KTC u Senjskoj ulici na Švarči u Karlovcu. 

– Poštovani kupci, otvorenje KTC Trgovačkog centra Karlovac najavljeno za 10.siječnja 2019.
odgađa se iz tehničkih razloga za nekoliko dana. Novi datum objavit ćemo uskoro.
Hvala na razumijevanju, poručili su iz KTC-a.

Podsjetimo, novi trgovački centar KTC Karlovac u svojem sastavu imat će supermarket, poljoljekarnu, benzinsku postaju i restoran. Nakon pune četiri godine poslovanja u Karlovcu, KTC otvara vrata vlastitog Trgovačkog centra, te žiteljima Karlovca i okolice na taj način zahvaljuje na povjerenju, koje je izgrađeno tijekom protekle četiri godine.

– Supermarket će nuditi bogat asortiman prehrambene robe, s posebnim naglaskom na dnevno svježe meso, mlijeko i mliječne proizvode, delikatesnu robu, te dnevno svježe voće i povrće. U ponudi će biti i odličan izbor pića, čistila, kozmetike, kućnih potrepština, tehničke robe (televizori, računala, informatička oprema, bijela tehnika i drugo). Radno vrijeme supermarketa bit će svaki dan od 7 do 21 a nedjeljom od 7 do 14 sati, javljaju iz KTC-a,

 • Poljoljekarna će nuditi sredstva za zaštitu bilja, mineralna i organska gnojiva, sjemensku robu i sadni matrijal, profi supstrate i zemlju za cvijeće, stočnu hranu, opremu za navodnjavanje, opremu za podrumarstvo i vinogradarstvo, te alate za primjenu u poljoprivredi. Prodajno osoblje je educirano za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više znanja. Radno vrijeme poljoljekarne bit će od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati a subotom od 8 do 13 sati.

  Benzinska postaja nudit će kvalitetno gorivo uz tradicionalno dobru uslugu. Radno vrijeme bit će će svaki dan od 6 do 22, a nedjeljom od 6 do 20 sati.

  Novi KTC nalazi se kod rotora na Švarči

  Restoran i catering Karlovac imat će u dnevnoj ponudi 5 vrsta toplih jela ali i a la carte ponudu. Vršit će uslugu cateringa. Prostor restorana moderno je uređen i pogodan za organizaciju svadbenih i drugh svečanosti. Može primiti do 400 gostiju. Radno vrijeme restorana bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati.

  U KTC Trgovačkom centru Karlovac zaposleno je 48 djelatnika a cijela investicija vrijedna je oko 6,5 milijuna eura. KTC je na hrvatskom tržištu 26 godina. Poslovne prostore ima u 25 gradova Lijepe naše. Osnovna djelatnost je trgovina u 27 supermarketa a kao dopuna ponude su 22 poljoljekarne, 15 benzinskih postaja i 21 restoran. Uz KTC posluje i KTC Jadran sa 3 hotela na jadranskoj obali (Baška Voda i Makarska). KTC zapošljava 1.400 djelatnika.

  Sponzorirani članak