KAportal Sirove strasti u Gajnicama: "Prpošni pastuše, malo uspori i zategni krevet kojim udaraš u zid" | Karlovački informativni web portal

Sirove strasti u Gajnicama: “Prpošni pastuše, malo uspori i zategni krevet kojim udaraš u zid”

Luka Stanzl/PIXSELL

Skoro svaki grad, općina, mjesto, kvart ima svoju Facebook grupu u kojoj građani dijele zgode i nezogde svoga mjesta stanovanja.

U moru tih objava ponekad se neke posebno istaknu. Jedna takva urnebesno smiješna osvanula je u grupi “GAJNICE jučer danas sutra”.

“Da vas malo nasmijem, ima i ovoga” napisao je član grupe i priložio fotografiju zanimljive poruke koja se našla na zidu u haustoru jedne zgrade u Gajnicama, gdje susjedi očito više ne mogu slušati zvukove “sirovih strasti” mladog para.

  • “Mole se susjedi (s 1. kata??) da obuzdaju svoje sirove strasti poput onih u 1:30 sinoć (bolje rečeno – ujutro). U ovoj zgradi ne živite sami! Zidovi su nikakvi, a slušaju vas stariji ljudi (a i mala djeca). Također, glasno pojačan televizor još pogoršava, a nikako ne ublažava situaciju! Prpošni pastuše, malo uspori i zategni krevet kojim udaraš u zid! A mlada dama neka stavi ruke na usta! Vaši susjedi”, glasi poruka stanara.

    RTL.hr

  • Odgovori