KAportal Prijavite se! Akademija poduzetništva: Dvodnevni business trening s Gordanom Kadoić u Hotelu Frankopan u Ogulinu | Karlovački informativni web portal

Prijavite se! Akademija poduzetništva: Dvodnevni business trening s Gordanom Kadoić u Hotelu Frankopan u Ogulinu

U siječnju se nastavlja vrlo uspješan projekt Akademija Poduzeništva Ogulin, u kojem je do sada sudjelovalo preko 30 poduzetnika s područja Karlovačke županije.

Ovaj put na novoj lokaciji, u ugodnom ambijentu vinskog podruma Hotela Frankopan, održat će se stručni trening za poduzetnike s Gordanom Kadoić, stručnjakinjom u vođenju tvrtki, prodajnih timova i pojedinaca te s Kristijanom Sedakom, magistrom komunikacijskih znanosti te voditelja projekta  “Govornička akademija – Demosten”.

Gordana Kadoić radila je kao manager u svjetskim poduzećima za koje razvijala brendove poput Procter&Gamble, Mondelez International, Fructal, Danone, Pringles i mnoge druge. Postavši sinonimom za prodaju i stručnjakom za razvoj prodaje i prodajnih timova, pokreće svoju vlastitu tvrtku Adria Corporate Education i danas radi kao poslovni savjetnik za razvoj poslovanja s posebnim naglaskom na prodaju, korporativni trener, mentor i coach. Održala je više od 100 edukacija, treninga, radionica i seminara u Hrvatskoj i inozemstvu. Nositeljica je prve diplome Škole trenera by Elevate i članica EMCC (European mentoring and coaching council). Čest je gost na konferencijama u zemlji i inozemstvu, te sudjeluje na različitim panel diskusijama na temu prodaje i managementa. Članica je Business grupe Međunarodnog kluba žena Zagreb, te snažno podupire obiteljsko i žensko poduzetništvo.

  • 17. i 18. siječnja s početkom u 16 sati za samo 20 sudionika Gordana Kadoić, prezentirat će kako smanjiti troškove, optimalizirati poslovanje i otvarati nove kanale kupaca. Posebni fokus bit će usmjeren na razvoj individualnih vještina poduzetnika, zbog toga broj sudionika je ograničen.

    Nakon edukacija u subotu 19.01. sudionici mogu doći na poslovni doručak s mentoricom, tijekom kojeg moći će dobiti individualne savjete i upute.

    Tjedan dana nakon prvog treninga , točno 24. i 25.01 u Ogulin dolazi Kristijan Sedak, PR stručnjak, koji će provest dvodnevni prodajni trening tijekom kojeg prikazati će općenite mehanizme za uspješnu poslovnu komunikaciju, te naučiti će polaznike kako držati zanimljive i upamtljive prezentacija za potencijalne klijente. Sudjelovanje je besplatno za sudionike projekta Akademija poduzetništva Ogulin.

    Prijaviti se možete slanjem prijave na akademija.poduzetnistva@gmail.com ili pozivom na br: +385 95 5736209

    Projekt će se provesti s ciljem jačanja konkurentnosti i unapređenja poslovanja malih i srednjih poduzeća. Provedba edukacija financirana je iz EU fondova. Više o projektu i aktivnostima na našoj Facebook stranici ili na web stranici….