KAportal Posjetite Advent na Plitvičkim Jezerima i u Korenici | Karlovački informativni web portal

Posjetite Advent na Plitvičkim Jezerima i u Korenici

Brojimo sitno do Božića i Nove godine, a ove godine adventski program u Općini Plitvička Jezera vam nudi razne aktivnosti i zanimljivosti kojima možete upotpuniti svoj posjet prirodnim ljepotama ovog kraja.

Snijeg je pao i magičnim prizorima s Plitvičkih Jezera svjedočimo već danima, a zabavne aktivnosti u prosincu na Plitvičkim Jezerima i Korenici traju sve do proslave Nove godine.

 • Nova velika atrakcija koja će privući brojne posjetitelje je otvoreno klizalište na Mukinjama koje će biti otvoreno sve do 15. siječnja. Na klizalištu se svakodnevno okupljaju radosni mali klizači, a oni malo veći raspoloženi za više adrenalina uživaju na skijalištu i sanjkalištu.

  Osim sportskih uživanja, u petak 21. prosinca održat će se i super event “Party 65+” koji će okupiti osobe starije dobi na veseloj blagdanskoj proslavi sa početkom u 13 sati.

  Dan nakon toga, u subotu ujutro 22. prosinca organizirano je druženje ispred Gradske knjižnice u Korenici uz božićne pjesme, kuhano vino i kobasice za sve građane i posjetitelje.

  Veseli mjesec završava dvostrukom proslavom Nove godine u Korenici. Najprije u podne s dočekom za najmlađe i prigodnim programom te u večernjim satima na velikoj proslavi uz GS bend i zabavu do ranih jutarnjih sati.

  Sva događanja su otvorena za javnost, besplatna i svi su dobrodošli na veseli prosinac u Općini Plitvička Jezera!

  Sponzorirani članak