KAportal Popularne radionice "Brijem Da Šijem" po prvi put izvan Zagreba, i to u Karlovcu 23. i 24. veljače u centru Promo21 | Karlovački informativni web portal

Popularne radionice “Brijem Da Šijem” po prvi put izvan Zagreba, i to u Karlovcu 23. i 24. veljače u centru Promo21

Popularne radionice “Brijem Da Šijem” održavaju se u Zagrebu već više od dvije godine, a interes je nadmašio sva očekivanja. Razumljivo, bilo je i puno upita iz drugih gradova pa su se pokretačice ove inicijative odlučile da krenu i s radionicama u drugim gradovima, a prvi na redu je upravo Karlovac, i to 23. i 24. veljače.

Koncept radionice “Brijem Da Šijem” proizašao je iz želje da se razvije sustav vrijednosti svakog pojedinca kroz društveno koristan rad za cijelu zajednicu. Edukacijom šivanja polaznici se potiču da na kreativan način, izraze svoje vještine i sposobnosti kojih možda do tada nisu ni bili svjesni. Sve što je potrebno je volja i želja da stvorite nešto novo od običnog/neobičnog komada tkanine.

Voditeljice radionica su Jasminka Fuchs i Melina Marelja, a karlovačke radionice održat će se u zgradi Centra za dizajn Promo21, jednoj od prvih primjera niskoenergetske gradnje u Karlovcu, u Poslovnom parku Karlovac 2E.

  • Više o svemu možete saznati ovdje.

    KAportal.hr

  • Odgovori