KAportal Počinje nova škola rolanja i inline hokeja, primaju se dječaci i djevojčice već od 4 godine starosti | Karlovački informativni web portal

Počinje nova škola rolanja i inline hokeja, primaju se dječaci i djevojčice već od 4 godine starosti

I ove godine Inline hokej klub Karlovac organizator je škole rolanja za djecu. Škola rolanja je odličan način za djecu da steknu nove sposobnosti, iskustva, ali i prijatelje. Uz socijalizaciju i druženje, rolanjem se poboljšavaju funkcionalne sposobnosti, agilnost, fleksibilnost i koordinacija u razvoju djece i mladeži.  

S djecom rade licencirani treneri koji će im osigurati sigurno i zanimljivo učenje te im pomoći u svladavanju raznih prepreka, a svatko tko savlada osnovne elemente rolanja može početi i s igranjem inline hokeja. U školu rolanja i inline hokeja mogu se upisati djevojčice i dječaci od 4 godine starosti. 

Treninzi će se održavati svakog utorka i petka od 18 do 19 sati, u novoj dvorani Inline hokej kluba Karlovac na Luščiću (u bivšoj vojarni). Svi zainteresirani za rolanje i/ili hokej mogu jednostavno doći na jedan od treninga ili kontaktirati klub na e-mail adresu ihkkarlovac@gmail.com te na broj mobitela 098 934 1043. Sve ostale informacije možete dobiti i preko facebook stranice kluba te web stranice www.ihkkarlovac.com.

  • KAŠonline

  • Odgovori