KAportal Futsal: Karlovačku skupinu kvalifikacija za EURO otvaraju Italija - Engleska, Hrvatska na startu sa Slovacima | Karlovački informativni web portal

Futsal: Karlovačku skupinu kvalifikacija za EURO otvaraju Italija – Engleska, Hrvatska na startu sa Slovacima

Od 27. do 30. ožujka u Karlovcu se odigrava kvalifikacijski turnir za EURO u futsalu za mlade reprezentacije do 19 godina, a na turniru u našem gradu za samo jedno mjesto koje vodi na završnicu borit će se Hrvatska, Italija, Engleska i Slovačka.

Obavljen je i ždrijeb natjecanja pa je poznato kako će kvalifikacije u srijedu, 27. ožujka, u 16 sati otvoriti meč Italija – Engleska. Hrvatska reprezentacija svoju prvu utakmicu ima u 18:30 protiv Slovačke.

Dan kasnije, u četvrtak, u 16 sati igraju Italija – Slovačka, dok se u 18:30 sastaju Hrvatska – Engleska. Petak je slobodan dan, a u subotu se u 14 sati sastaju Englezi i Slovaci, dok u 16:30, nadamo se odlučujuću utakmicu za plasman na EURO, igraju Hrvatska – Italija.

  • Podsjetimo, ovo je treće uzastopno veliko futsal natjecanje u Karlovcu – 2017. godine odigrane su kvalifikacije za Olimpijske igre mladih, 2018. godine Karlovac je bio domaćin jedne skupine povijesnog 1. Europskog prvenstva u futsalu za žene, a sada će iz našeg grada vizu za EURO pokušati izboriti mlada reprezentacija. Zadatak će nesumnjivo biti vrlo težak, jer Italija je svjetska futsal velesila i spada u red 3-4 najbolje reprezentacije u svim kategorijama.

    KAŠonline

  • Odgovori