KAportal Foto vijest: Dugoreške nogometne nade s priprema iz Selca vraćaju se zadovoljni i s puno lijepih dojmova | Karlovački informativni web portal

Foto vijest: Dugoreške nogometne nade s priprema iz Selca vraćaju se zadovoljni i s puno lijepih dojmova

Mladi nogometaši NK Duga Resa 1929 završili su kratke zimske pripreme u Hostelu Karlovac u Selcu. Pedesetak mladih nogometnih nada, četiri kategorije, s trojicom trenera vrijedno su trenirali i odradili sve zacrtane zadatke. Nakon pet godina mladi nogometaši iz rodnog grada stolnoteniskog velikana Antuna Tove Stipančića postali su tako ponovno gosti karlovačkog hostela na crikveničkoj rivijeri.

– Ove pripreme bile su pun pogodak. Uvjeti su bili izvrsni, a sve ostalo fenomenalno. Molim vas napišite to i svakako se osim domaćinu želimo zahvaliti i gradonačelniku Duga Rese gospodinu Tomislavu Boljaru kao i Autotransportu Karlovac bez kojih nam je bilo puno lakše odraditi ove pripreme. Djeca se kući vraćaju puni emocija i nadam se da se uskoro vidimo opet – ističe Mijo Spudić voditelj nogometne škole.

Prije polaska za Duga Resu imali su samo jednu želju – da se slikaju s ljubaznim domaćinom i tako zahvale na, kako kažu, četiri nezaboravna dana.

  • KAŠonline

  • Odgovori