KAportal Dugoreške stolnotenisačice svladale Malinsku Dubašnicu sa 4:0 i ostale neporažene na vrhu Superlige | Karlovački informativni web portal

Dugoreške stolnotenisačice svladale Malinsku Dubašnicu sa 4:0 i ostale neporažene na vrhu Superlige

Bez većih poteškoća stolnotenisačice dugoreškog Aquaestila svladale su Malinsku Dubašnicu sa 4:0 u 13. kolu Superlige i ostale neporažene na vrhu ljestvice. Susret koji je bio najzanimljiviji zbog činjenice da je Malinska Dubašnica ove sezone puna što rođenih Dugorešanki, a što bivših igračica Aquaestila, rezultatski ipak nije ponudio neizvjesnost.

Doduše, za gošće je dobro krenulo – u prvom meču Zajec je povela sa 1:0 u setovima protiv Pavlović, no do kraja pojedinačnih ogleda Dugorešanke više nisu ispustile ni seta. Pavlović je okrenula i sa 3:1 svladala Zajec, Vukelić je sa 3:0 bila bolja od Šantek, a Han Vukelja je također sa 3:0 svladala Magličić.

Priliku da barem malo produže meč gošće su imale u susretu parova, u kojem je domaći par Pavlović/Vukelić vodio sa 1:0 i 2:1 u setovima protiv Zajec i Magličić, no na kraju je ipak odlučivo peti set. U njemu su igračice Aquaestila sa 11:8 potvrdile i svoju i ukupnu pobjedu.

  • U sljedećem kolu Dugorešanke gostuju kod Bjelovara.

    KAŠonline

  • Odgovori