KAportal Drama u KBC Dubrava: Pijan stigao na Hitnu pa napao medicinske sestre i liječnike. Zadržan u pritvoru | Karlovački informativni web portal

Drama u KBC Dubrava: Pijan stigao na Hitnu pa napao medicinske sestre i liječnike. Zadržan u pritvoru

Luka Stanzl/PIXSELL000

Prava drama dogodila se u petak oko 20 sati KBC Dubrava na hitnom prijemu bolnice. Naime, 47-godišnji muškarac s 1,33 promila alkohola u krvi ničim izazvan verbalno je napao osoblje bolnice.

Zatim je krenuo prema 37-godišnjoj zaposlenici. Kako doznajemo, riječ je o medicinskoj sestri, no, srećom, nije ju ozlijedio.

Onda je verbalno napao sve prisutne zdravstvene djelatnike psujući i nazivajući ih pogrdnim imenima. Kako bi spriječili moguće još nasilnije ponašanje, djelatnici Odjela hitne kirurške službe pozvali su policiju.

  • Nakon pružene liječničke pomoći osumnjičenik je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje te je nakon otrežnjenja uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira sproveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.

    Kako Vijesti.hr neslužbeno doznaju, muškarac je zadržan u pritvoru, no još se istražuju okolnosti zbog čega je došao u bolnicu i kako je zadobio ozljede.

    RTL.hr

  • Odgovori