KAportal Večeras u 18 sati u karlovačkoj knjižnici predstavljanje romana Tomislava Beronića "Peta dimenzija" | Karlovački informativni web portal

Večeras u 18 sati u karlovačkoj knjižnici predstavljanje romana Tomislava Beronića “Peta dimenzija”

unnamedU Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice Ivana Gorana Kovačića večeras u 18 sati bit će predstavljena knjiga Tomislava Beronića “Peta dimenzija”.

Večer će glazbenim notama na marimbi uljepšati Karlo Kralj, ulomke iz knjige pročitat će Renata Gomaz, a u završnici večeri autor knjige uručit će izjavu o ustupanju autorskih prava za izdavanje zvučne knjige Udruzi slijepih USKA.

Mlada znanstvenica tijekom eksperimenata s Teslinim zavojnicama otkriva prolaz u petu dimenziju, duhovni prostor ispunjen sjećanjima. Svojim aktivnostima dovodi u opasnost i sebe i druge. Razumijevanje i ljubav pronalazi tamo gdje ih najmanje očekuje. Znatiželja i opasnosti koje joj prijete odvode je na zanimljive lokacije, a izleti u petu dimenziju do susreta sa značajnim osobama iz znanosti i duhovnosti. Svaki novi susret približava je spoznaji da je sve to što radi samo priprema za misiju koju tek treba otkriti.

  • Autor Tomislav Beronić rođen je 1965. u Vukovaru. Završio je Matematičku gimnaziju u Vukovaru 1984. godine te studirao matematiku i cestovni promet na Sveučilištu u Zagrebu. Cijeli profesionalni vijek radi kao programer u Hrvatskoj, Švicarskoj i Njemačkoj. Stalno živi u Hrvatskoj od 1998. Autor je više računalnih programa, uglavnom u turističkom sektoru.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori