KAportal Županijske lige: Zrinski već slavi, Mrežnica na pragu drugoligaške titule | Karlovački informativni web portal

Županijske lige: Zrinski već slavi, Mrežnica na pragu drugoligaške titule

unnamedZrinski Ozalj četiri kola prije kraja praktički je već osigurao prvo mjesto u 1. ŽNL. Ima čak deset bodova više od Ilovca, koji je porazom na svom terenu od Draganića šanse za eventualni preokret u završnici prvenstva sveo na zanemarivu teoriju. Petrova gora se, pak, može polako već opraštati od prvoligaškog društva.

Rezultati 23. kola: Zrinski Ozalj – Petrova gora 6:0, Ilovac – Draganić 1:2, Slunj – Duga Resa 1929 2:0, Croatia 78 – Dobra (SP) 0:2 i Korana – Vatrogasac 2:2.

Kod drugoligaša sve bliže naslovu prvaka u južnoj skupini je Mrežnica. Nakon što je Josipdol “skinuo” bodove njihovim glavnim konkurentima Oštarijama i VOŠK-u, Zvečajci su ih uvjerljivo svladali i sada imaju velikih pet bodova prednosti na vrhu.

Rezultati 18. kola: Josipdol – Mrežnica 0:6, VOŠK – Mladost (ZO) 4:2, Cetingrad – Oštarije 2:2, Plaški – Dobra (N) 2:1.

U sjevernoj skupini situacija je na prvi pogled zamršenija, jer Vrlovka iz kola u kolo u stopu prati rečičku Mladost s tri boda zaostatka, no uzevši u obzir da su Rečičani nedavno u Kamanju slavili sa 3:0 također su priličan favorit za osvajanje naslova.

Rezultati 18. kola: Šišljavić – Mladost (R) 1:9, Kupa – Vrlovka 1:3, Vojnić 95 – Frankopan 2:1, a slobodna je bila momčad Krnjak Barilovića.

KAŠonline

  • Odgovori