KAportal Županijske lige: Slunj i Josipdol zadržali prednost na vrhu ljestvice, Vatrogasac svoju povećao unatoč kiksu | Karlovački informativni web portal

Županijske lige: Slunj i Josipdol zadržali prednost na vrhu ljestvice, Vatrogasac svoju povećao unatoč kiksu

foto: Goran Erdeljac

U 19. kolu Prve županijske nogometne lige nije bilo iznenađenja, iako je na to “mirisalo” u Ilovačkoj šumi, gdje su Žakanjci odigrali fenomenalno prvo poluvrijeme, a pritom su i zaista grubo oštećeni izostankom crvenog kartona nakon krvničkog starta Ilovčana na sredini terena. Vodili su 2:0, a u drugom dijelu kao da su nestali i Ilovac je došao do pobjede. Vodeći Slunj rutinski je došao do novih bodova i zadržao velikih devet bodova prednosti.

Rezultati: Slunj – Mladost (Rečica) 6:0, Ilovac – Croatia 78 (Žakanje) 3:2, Zrinski Ozalj – Ogulin 2:0, Duga Resa 1929 – Draganić 1:0 i Korana (Turanj) – Vrlovka 3:0. Vodi Slunj sa 51 bodom, a druga je Korana sa 42 – na dnu su Ogulin sa 10 i Draganić sa 9 bodova.

U južnoj drugoligaškoj skupini igrale su se utakmice 14. kola. Vodeći Josipdol je remizirao ali je zadržao šest bodova prednosti pred drugoplasiranim, no na tom mjestu došlo je do zamjene i druge su sada Oštarije.

  • Rezultati: Mrežnica (Zvečaj) – Josipdol 2:2, Oštarije – Cetingrad 4:1, a slobodna je bila Dobra iz Svetog Petra. Vodi Josipdol sa 25 bodova, Oštarije imaju 19, Dobra 18, Mrežnica 14, a Cetingrad 1 bod.

    U 15. kolu sjeverne drugoligaške skupine vodeći Vatrogasac kiksao je kod kuće u ogledu s Krnjak Barilovićem i neočekivano osvojio samo bod, ali je unatoč tome povećao prednost, budući je drugoplasirani Vojnić 95 poražen u velikom lokalnom derbiju s Petrovom gorom.

    Rezultati: Vatrogasac (Gornje Mekušje) – Krnjak Barilović 1:1, Vojnić 95 – Petrova gora 0:2, Dobra (Novigrad) – Šišljavić 8:1 i Kupa (Donje Mekušje) – Frankopan (Brežani) 4:2. Na ljestvici vodi Vatrogasac sa 34 boda, slijede Dobra i Vojnić 95 s po 28 bodova, a na dnu je Frankopan sa 10 bodova.

    KAŠonline

  • Odgovori