KAportal Županijske lige: Zrinski i dalje nesavladiv, Ilovčani nikada gori | Karlovački informativni web portal

Županijske lige: Zrinski i dalje nesavladiv, Ilovčani nikada gori

unnamedU Prvoj županijskoj nogometnoj ligi nastavlja se dominacija Zrinskog, ali i nevjerojatno loš start Ilovca, koji nakon pet kola već polako postaje jedan od kandidata za ispadanje. Upravo ova dva kluba međusobno su se srela u petom kolu, a Ozljani su bez ikakvih poteškoća visoko svladali sve nemoćnije “kanarince”. Vrijedi istaknuti i još jednu rekordnu pobjedu Dugorešana – nakon što su Dobri zabili 9, Žakanjcima su zabili dvoznamenkastih 10 pogodaka!

Rezultati: Zrinski Ozalj – Ilovac 5:0, Duga Resa 1929 – Croatia 78 10:0, Mladost (Rečica) – Korana 4:1, Vatrogasac – Slunj 1:0 i Draganić – Dobra (Sveti Petar) 3:1. Na ljestvici vodi Zrinski s maksimalnih 15 bodova, a slijedi Mladost sa 12. Na dnu su Ilovac i Dobra sa samo jednim bodom.

Kod drugoligaša, u južnoj skupini Mrežnica je “prošetala” Zagorjem Ogulinskim i ostala usamljena na vrhu nakon poraza Cetingrada i odgode susreta Josipdola i Dobre.

Rezultati: Mladost (Zagorje Ogulinsko) – Mrežnica 0:5, VOŠK – Cetingrad 2:0, Josipdol – Dobra (Novigrad) odgođeno, a slobodne su bile Oštarije.

U sjevernoj skupini Vrlovka je i dalje prva, iako je u ovom kolu bila slobodna.

Rezultati: Frankopan – Vojnić 95 1:2, Petrova gora – Šišljavić 7:1, Kupa – Krnjak Barilović 2:1, a slobodna je bila Vrlovka.

Oštarije i Vrlovka iskoristile su svoj slobodan vikend da odigraju kup utakmicu, jer ih je ždrijeb spojio u osmini finala. Oštarije su pomalo iznenađujuće slavile sa 2:0 te je u ovom trenutku poznato sedam četvrtfinalista – to su, uz Oštarije, još i Karlovac 1919, Zrinski Ozalj, Korana, Mladost (Zagorje Ogulinsko), Ogulin i Slunj. Posljednjeg četvrtfinalista dat će ogled Duge Rese 1929 i Vatrogasca.

KAŠonline

  • Odgovori