KAportal Županija dobila osam novih zaposlenika, među njima i pročelnika Ureda župana - očekivano, Kristijana Čujka | Karlovački informativni web portal

Županija dobila osam novih zaposlenika, među njima i pročelnika Ureda župana – očekivano, Kristijana Čujka

Karlovačka županija bogatija je za osam zaposlenika, a među njima i novog pročelnika Ureda župana. Baš kao što je KAportal, prekjučer i najavio, to je Kristijan Čujko, diplomirani pravnik, dosadašnji v.d. pročelnik, te voditelj Odsjeka za pravne i opće poslove u Uredu župana i tajnik Županijske skupštine.

Osim njega, u Uredu župana će raditi na neodređeno i viši stručni suradnik za pravna pitanja Bruno Bajac, savjetnica za gradnju i održavanje Pernille Schiøtt Mrzljak, a kao više stručne suradnice – poslovne asistentice dužnosnika Ivana Mateša i Martina Hrestak. Na neodređeno je i posao samostalnog upravnog referenta za prostorno uređenje i graditeljstvo u Upravnom odjelu za graditeljstvo i okoliš, za koji je izabrana Ana Valić.

Po rezultatima natječaja koje je Karlovačka županija objavila, popunjena su još dva radna mjesta, ali na određeno vrijeme: vježbenika višeg stručnog suradnika – poslovnog asistenta dužnosnika u Uredu župana i samostalnog upravnog referenta za prostorno uređenje i graditeljstvo u Upravnom odjelu za graditeljstvo i okoliš.

  • KAportal.hr

     

  • Odgovori