KAportal U Zorin domu za vikend četiri predstave i Smotra puhačkih orkestara Karlovačke i Ličko-senjske županije | Karlovački informativni web portal

U Zorin domu za vikend četiri predstave i Smotra puhačkih orkestara Karlovačke i Ličko-senjske županije

U Gradskom kazalištu Zorin dom ovog vikenda na rasporedu su četiri predstave, s tim da će jedna biti odigrana dva puta. Riječ je o predstavi “Fantazija”, koju ljubitelji kazališta mogu pogledati večeras u 19 sati, ali i u subotu u 11 sati u okviru programa “Vikend matineje”.

U subotu navečer u Zorin domu gostuje HNK Zadar sa svojom hit predstavom “Dugo putovanje u noć”, dok će nedjeljna matineja (u 11 sati) biti u znaku predstave “Kata i Nino na putu do škole”.

U nedjelju u 19 sati u Zorin domu se održava 19. Smotra puhačkih orkestara Karlovačke županije, ovog puta zajedno s Ličko-senjskom županijom koja nema svoju smotru. U natjecateljskom dijelu programa predstavit će se Puhački orkestar grada Karlovca i Gradski puhački orkestar Gospić, a u revijalnom Limena glazba Duga Resa, Puhački orkestar DVD-a Ogulin i Puhački orkestar DVD-a Vrbovsko.

  • KAportal.hr

  • Odgovori