KAportal Zorin dom hara pozornicama - nakon Šibenika i Njemačke, otvaraju festivale u Ukrajini i Zagrebu, idu u Izrael... | Karlovački informativni web portal

Zorin dom hara pozornicama – nakon Šibenika i Njemačke, otvaraju festivale u Ukrajini i Zagrebu, idu u Izrael…

“Fantazija” će otvoriti 51. PIF

Nakon što je predstava “Jaje” otvorila Međunarodni dječji festival u Šibeniku (na kojem je odigrana i predstava “U potrazi za slovom R”, a “Igra” nastupila na Svjetskom festivalu dječjih kazališta u Njemačkoj, stižu novi pozivi i pohvale karlovačkom Gradskom kazalištu Zorin dom!

Već početkom kolovoza izuzetno popularna predstava Peđe Gvozdića i Giulia Settima “Najbolji prijatelji”, koja je prošla već pola svijeta, odlazi i do Izraela na Međunarodni lutkarski festival Holon, gdje će biti odigrana dva puta – 2. i 4. kolovoza. “Male priče o nestašnoj Sonji”, pak, otvorit će 2. Međunarodni lutkarski festival “Puppet Up” u Kijevu u Ukrajini, dok će popularna “Fantazija” otvoriti najveći hrvatski lutkarski festival, 51. PIF u Zagrebu.

Uz toliko otvaranja red je došao i na jedno zatvaranje – predstava “Važno je zvati se Ernest” (u koprodukciji s Kazalištem KNAP) zatvorit će ovogodišnji festival “Glumci u Zagvozdu”.

  • KAportal.hr

  • Odgovori