KAportal Živite li ili boravite na idiličnom seoskom imanju? Prijavite se u “Večeru za 5 na selu”! | Karlovački informativni web portal

Živite li ili boravite na idiličnom seoskom imanju? Prijavite se u “Večeru za 5 na selu”!

U tijeku su pripreme za jubilarnu, 10. sezonu emisije ”Večera za 5”. S obzirom da je cilj promicanje ruralne sredine i tradicije, nova sezona sa sobom nosi i nove izazove.

U želji i namjeri da gledateljima što više približi čari seoskog obiteljskog života, RTL je u potrazi za gurmanima, sladokuscima i ljubiteljima dobre hrane. Uvjet za sudjelovanje u emisiji je da sudionik živi na selu ili da na selu ima vikendicu, kuću za odmor s popratnim sadržajem (npr. povrtnjak, voćnjak, vinograd, možda pokoju životinju…).

Kroz „Večeru za 5 na selu“ gledatelji će upoznati tradicionalnu hranu pojedinih hrvatskih sela, a kamere će zaviriti u sve krajeve Lijepe Naše u potrazi za najboljim domaćinima i najukusnijim seoskim jelima.

  • Prijaviti se možete na stranici www.rtl.hr/prijave ili na telefonski broj 060 550 101 (cijena poziva: 3,49 kn/min za pozive iz fiksne linije odnosno 4,78 kn/min za pozive iz mobilne mreže).

    Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori