KAportal Željko Pervan stand up show za Dan žena u Karlovcu - "Na hladnom betonu" u OSRH Zrinski | Karlovački informativni web portal

Željko Pervan stand up show za Dan žena u Karlovcu – “Na hladnom betonu” u OSRH Zrinski

Poslije dugo vremena u Karlovcu (Dvorana Zrinski), svoj novi stand up show pod naslovom ”Na hladnom betonu”, predstaviti će Željko Pervan, i to na Dan žena, u četvrtak, 08. ožujka 2018. u 20 sati. Pošto je predviđeni nastup 26. veljače otkazan zbog loših vremenskih uvjeta Željko se odlučio da u Karlovcu sa ženama i njihovim ”gorim” polovicama proslavi Dan žena, na svoj specifičan način.

Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 50 kuna mogu kupiti u Knjižari Mozaik, Tisak Mediji, te preko Ticketshopa.

Najpoznatiji hrvatski komičar i stand up majstor Željko Pervan, odlučio se na manje promjene u svom programu, te izlazi sa svojim novim stand up showom naziva ”Na hladnom betonu”. Željko je u njemu opisao sav svoj život, od rođenja do današnjih dana na svoj sarkastično – satirični način.

  • Željko Pervan se do sada bavio aktualnim političkim temama koje muče naše stanovnike, a sada se u maniri najbolje satire, pozabavio svojim rođenjem, prvim ljubavima, brakom i životu u njemu, ali poznavajući njega nije isključena ni improvizacija oko Dana žena ili sa šalama o političarima i svakodnevnici.

    Sponzorirani članak