KAportal Željko Pervan u novom stand up showu gostuje u Karlovcu - "Na hladnom betonu" 26. veljače u Zrinskom | Karlovački informativni web portal

Željko Pervan u novom stand up showu gostuje u Karlovcu – “Na hladnom betonu” 26. veljače u Zrinskom

Poslije dugo vremena u Karlovcu (Dvorana Doma OSRH Zrinski), svoj novi stand up show pod naslovom ”Na hladnom betonu”, predstavit će Željko Pervan, i to u ponedjeljak, 26. veljače 2018. u 20 sati.

Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 50 kuna mogu kupiti od srijede, 14. veljače 2018. u Knjižari Mozaik, Tisak Mediji, te preko Ticketshopa.

Najpoznatiji hrvatski komičar i stand up majstor Željko Pervan, odlučio se na manje promjene u svom programu, te izlazi sa svojim novim stand up showom naziva ”Na hladnom betonu”. Željko je u njemu opisao sav svoj život, od rođenja do današnjih dana na svoj specifičan sarkastično – satirični način.

  • Željko Pervan se do sada bavio aktualnim političkim temama koje muče naše stanovnike, a sada se u maniri najbolje satire, pozabavio svojim rođenjem, prvim ljubavima, brakom i životu u njemu, ali poznavajući njega nije isključena ni improvizacija sa šalama o političarima i svakodnevnici.

    Sponzorirani članak