KAportal Željko Pervan u četvrtak gostuje u Dugoj Resi sa stand up showom "Na hladnom betonu" | Karlovački informativni web portal

Željko Pervan u četvrtak gostuje u Dugoj Resi sa stand up showom “Na hladnom betonu”

Legendarni hrvatski komičar i stand up majstor Željko Pervan gostuje u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u četvrtak, 26.4. u 20 sati! Pred publiku izlazi sa svojim novim stand up showom naziva “Na hladnom betonu” u kojem je opisao sav svoj život, od rođenja do današnjih dana, na svoj specifičan sarkastično – satirični način.

Željko Pervan se do sada bavio aktualnim političkim temama koje muče naše stanovnike, a sada se u maniri najbolje satire, pozabavio svojim rođenjem, prvim ljubavima, brakom i životom u njemu, ali poznavajući ga nije isključena ni improvizacija sa šalama o političarima i svakodnevnici.

Pretprodaja ulaznica od 50 kn je na prodajnim mjestima Tisak medije ili preko interneta na www.ticketshop.hr. Prodaja ulaznica na dan predstave bit će na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa.

  • KAportal vam poklanja 3×1 ulaznicu za ovu večer smijeha, a sve što trebate učiniti je lajkati link na ovaj tekst na našem partnerskom portalu Dugaresa.net.

    KAportal.hr

  • Odgovori