KAportal Želite pošteno raditi i da vas se poštuje kao osobu i radnika? Javite se - Pčelice zapošljavaju! | Karlovački informativni web portal

Želite pošteno raditi i da vas se poštuje kao osobu i radnika? Javite se – Pčelice zapošljavaju!

Samo želite pošteno raditi i da Vas se poštuje kao osobu i radnika? Želite imati normalnu satnicu i uz to dobiti plaću za svoj rad, na vrijeme? Onda ste na pravom mjestu!

Naše Pčelice nisu samo čistačice, one su domaćice prostora koje čiste! Klijenti ih znaju po imenu i poštuju ih, kao što i Pčelice poštuju svoje klijente.

Kada nam se pridružite postat ćete dio čvrste zajednice koju čine Pčelice i klijenti. Svi zajedno gradimo nešto što će ostati i iza nas i to kroz predan i kvalitetan rad, poštenje i otvorenu komunikaciju. Kod nas nema hijerarhije, sve je timski rad.

 • Ako ste osoba koja želi biti dio takvog okruženja, koja će čuvati svoje radno mjesto kroz predan, pošten i kvalitetan rad, koja će svojim ponašanjem doprinijeti kredibilitetu Pčelica, poštivati svoje kolege/-ice i klijente, dobrodošli ste kod nas!

  Proces do stalnog zaposlenja, u slučaju da zadovoljite sve elemente, izgleda ovako:
  – oglas za posao, telefonski intervju, poziv na intervju uživo s nadglednicom i direktorima, poziv na tesitranje na terenu, poziv na probni rad od nekoliko mjeseci (ugovor na određeno) te poziv na stalno zaposlenje.

  NUDIMO:
  – 5 radnih dana, slobodne vikende i blagdane, godišnje odmore po zakonu, zaštitu na radu, stalnu i redovitu plaću, stalne rasporede i iste klijente, otvorenu komunikaciju, timski rad, samostalnost i slobodu u radu, dobre i kvalitetne odnose, sjajne kolege/-ice i poštene klijente.

  NE NUDIMO:
  – trenutno nismo u mogućnosti ponuditi plaćanje troškova prijevoza

  OTVORENI SMO ZA:
  – za ljude bilo koje nacije, vjeroispovijesti, spola, orijentacije, bračnih statusa ili ne statusa, visine, debljine, godina…

  NE TOLERIRAMO:
  – nasilje, diskriminaciju bilo koje vrste, nerad, klevetu, krađu i sl., ružno ophođenje i nepoštenje.

  Ako sebe vidite u svemu navedenom, DOBRODOŠLI STE KOD NAS, BIT ĆE NAM DRAGO DA POSTANETE DIO NAŠIH PČELICA!

  Za svoj prvi intervju, onaj preko telefona, nazovite 095 654 88 89 bilo koji dan (može i vikend) od 8-17 h. Ovaj oglas ističe 30.01.2018. u 17 h.

  PRATITE NAS NA FACEBOOKU…

  Sponzorirani članak