KAportal Karlovac, Ozalj i Ribnik predstavljaju se besplatnim turističkim vodičem na 65 stranica | Karlovački informativni web portal

Karlovac, Ozalj i Ribnik predstavljaju se besplatnim turističkim vodičem na 65 stranica

Destinacija “Zeleno srce Hrvatske”, koja obuhvaća Karlovac, Ozalj i Ribnik, predstavlja se turističkom tržištu besplatnim i opsežnim dvojezičnim (hrvatski i engleski) turističkim vodičem na 65 stranica. Karlovac posljednje dvije godine doživljava pravi turistički boom s konstantnim velikim porastom broja noćenja i turista, a to se u najskorije vrijeme očekuje i od šireg ozaljskog područja koje je turistima uglavnom još neotkriveno, a nudi puno toga zanimljivog, vrijednog i atraktivnog.

Izdavač vodiča je tvrtka ScriboPR u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Karlovca, Turističkom zajednicom Grada Ozlja te članovima PPS Destinacije “Zeleno srce Hrvatske”. Osim u tiskanom obliku, svi zainteresirani mogu ga preuzeti i preko interneta na ovoj adresi.

Turistički vodič kroz Karlovac, Ozalj i Ribnik turistima nudi zaista sve moguće informacije – priroda, kultura, aktivni odmor, gastronomija, smještaj, događanja…obuhvaćeno je sve što može zanimati goste ove destinacije. Dakako, tu su i mnogobrojne atraktivne fotografije prirodnih i kulturnih vrijednosti karlovačkog i ozaljskog kraja pa nema sumnje kako će ovo biti dodatni zamah turizmu na ovom području.

KAportal.hr

  • 2 komentara

    1. Eto, opet preskočili moj Cordonne.

    Odgovori