KAportal Zelenilo prepoznato po valorizaciji kulturne baštine na grobljima - vrijedno priznanje stiglo na konferenciji u Zadru | Karlovački informativni web portal

Zelenilo prepoznato po valorizaciji kulturne baštine na grobljima – vrijedno priznanje stiglo na konferenciji u Zadru

U Zelenilo stiglo vrijedno priznanje

Karlovačko gradsko poduzeće Zelenilo dobitnik je nagrade za valorizaciju kulturne baštine na grobljima. Vrijedno priznanje stiglo je na Konferenciji o održavanju groblja i pogrebničkim uslugama koja je održana u Zadru.

– Ovo priznanje još jedna je potvrda da smo na dobrom putu, budući da posebnu pažnju poklanjamo kulturnoj baštini na našim grobljima, posebice na Katoličkom groblju Dubovac koje je član Asocijacije znamenitih groblja Europe. Karlovačka groblja stavljaju Karlovac na širu kartu poznatosti i prepoznatljivosti, a to je obaveza da se još više trudimo s ciljem približavanja naše bogate povijesti široj javnosti, poručio je nakon preuzimanja priznanja Tomislav Vukelić, direktor tvrtke Zelenilo.

Inače ova specijalizirana konferencija okupila je predstavnike nadležnih institucija, komunalnih tvrtki, davatelje pogrebnih usluga, jedinice lokalne samouprave, dobavljače opreme, akademske stručnjake i sve ostale uključene u očuvanje kulturne baštine i promociju ove djelatnosti iz Hrvatske i zemalja jugoistočne Europe.

  • KAportal.hr

  • Odgovori