KAportal Završila četvrta sezona karlovačkog pub kviza KA47 - odlični Kalibar napokon briljirao i u finalu i došao do pehara | Karlovački informativni web portal

Završila četvrta sezona karlovačkog pub kviza KA47 – odlični Kalibar napokon briljirao i u finalu i došao do pehara

Velikim finalom 12 najboljih ekipa u Caffe baru Ziggy sinoć je završila četvrta sezona sve popularnijeg karlovačkog pub kviza KA47. Čak 24 ekipe borile su se ove godine za ulazak u finale, a nakon ligaškog dijela natjecanja i malog finala u kojem su najbolji uspjeli iz drugog pokušaja izboriti finale, sinoć su oni zaista najbolji odmjerili snage uz 45 pitanja u tri kruga koja je osmislio voditelj kviza Saša Lenuzzi.

Dvostruki uzastopni pobjednici, Osveta Schmokljana, neočekivano su loše odigrali već prvi krug pa je postalo jasno da ćemo dobiti nove pobjednike, a nakon dva kruga najbolje je stajala ekipa Brotnjo iznad svega, ali posljednji krug majstorski je odigrala jedna od ponajboljih karlovačkih momčadi Kalibar, koja je stalno favorit, ali dosad nikako nije uspijevala to potvrditi u samom finalu. Sinoć im je to napokon uspjelo pa su Dražen Cukina, Igor Pavlov, Bruno Planinac i Zlatko Vuković konačno podignuli pobjednički pehar, ispred drugoplasiranog Brotnja iznad svega i trećeplasirane ekipe Nekulturno umjetničko društvo, koju čine kvizaški zaljubljenici iz Jastrebarskog.

Slijede Lisko in the Sky With Diamonds na četvrtom, Osveta Schmokljana na petom te Voditeljeva potkova, jedina ekipa s dvije djevojke, na šestom mjestu. Drugi dio ljestvice predvode pobjednici prve sezone Van konkurencije, osmi su Ljubavnici Beppe Joseph, deveti IMP, deseti Jedini pravi škanjci, jedanaesta je ekipa Možda, možda?, a na dvanaestom mjestu su Čarobnjaci iz voza.

  • Nova sezona pub kviza KA47 očekuje se na jesen, ali do ljetne stanke bit će još nekoliko kvizova, kao što je filmski i TV kviz u ponedjeljak 18. lipnja u Ziggyju, opći kviz koji će biti održan u Studentskom centru te za kraj sezone popularni “Draft” u kojem se članovi ekipa nasumično izvlače. Ovog petka završava i Hrvatska kvizaška liga, u kojoj je nastupao i veći broj karlovačkih ekipa, a mjesto u Top 10 traži upravo pobjednik ove sezone lokalnog kviza – Kalibar.

    KAportal.hr

  • Odgovori