KAportal Karlovački Zavod za zapošljavanje oglašava 162 slobodna radna mjesta - traže se i dva direktora, ali ovog puta ne u Karlovcu | Karlovački informativni web portal

Karlovački Zavod za zapošljavanje oglašava 162 slobodna radna mjesta – traže se i dva direktora, ali ovog puta ne u Karlovcu

Više nego obično, 162 slobodna radna mjesta, po podacima Zavoda za zapošljavanje, trenutno su u Karlovačkoj županiji. Najtraženija su, što je već uobičajeno, ona u kategoriji uslužnih i ugostiteljskih, ali ovaj put su radnici traženi u svim skupinama zanimanja pa su čak i dva direktorska mjesta slobodna. I nisu, što bi mnogi pomislili, u gradskim tvrtkama u Karlovcu, ali ni puno dalje od toga: direktore traže dvije tvrtke u Rakovici: za komunalne usluge – Spelekom i za obavljanje komunalnih usluga Rakovica d.o.o.

Od 18 kategorija zanimanja, najmanje, samo po jedan oglas, je u onoj “kvalificirani poljoprivredi, šumarski i ribarski radnici” i “tiskari, precizni mehaničari, keramičari i staklari”, po dva su, uz već spomenute “direktore, menadžere i čelnike” u “rukovatelji strojevima i postrojenjima, sastavljači proizvoda”, tri u “jednostavna poljoprivredna, šumarska i ribarska zanimanja”.

Najviše, 39 oglasa, je za kuhare, konobare, frizere, njegovatelje i zaštitare, dok su na drugom mjestu najtraženijih, 15 ih je, oni u kategoriji “stručnjaci iz društvenog, humanističkog i umjetničkog područja”, a odmah iza njih, sa 14 oglasa, u skupini “zdravstveni, prirodoslovni i biotehnički radnici”.

  • KAportal.hr

  • Odgovori