KAportal Zaposlenici Inkasatora popunili police Socijalne samoposluge i darivali samohrane roditelje i djecu | Karlovački informativni web portal

Zaposlenici Inkasatora popunili police Socijalne samoposluge i darivali samohrane roditelje i djecu

– Ovi pokloni su dio nas. Ovo su naše želje sugrađanima u potrebi da proslave najveći kršćanski blagdan dostojanstveno čovjeku. Kada darujemo, darujmo čista srca. Tajna Uskrsa nije stvarnost izvan nas, upravo suprotno. Ona se ostvaruje samo ako postane stvarnost u nama. Dopustite da se Uskrs dogodi u svima vama, poručio je Nikola Rogoz, direktor Inkasatora, gradske tvrtke koja, kao i njeni zaposlenici, već tradicionalno za najveće katoličke blagdane daruje one kojima je najpotrebnije.

Tako je Inkasator za predstojeće uskršnje blagdane darovao dvije obitelji: samohranu majku koja sa sinom živi u izrazito trošnoj, derutnoj kući i samohranog oca dvoje djece. Obiteljima su dali poklon bonove u vrijednosti 600 i 400 kuna, poklon pakete i po 9 bonova sa 25% popusta na odabrani artikl. Zaposlenici su, pak, vlastitim sredstvima kupili više od 100 kilograma namirnica: tjestenine, brašna, šećera, ulja, mlijeka, sokova, slatkiša, konzervirane hrane, kave, čaja… i, zajedno s higijenskim potrepštinama, donirali Socijalnoj samoposluzi u Karlovcu.

KAportal.hr

 • 2 komentara

  1. Nisam mogao i ne mogu razumjeti ovo naslikavanje. Kupiš poklone firminim novcem i iste voziš službenim autom, zovneš novinara samo fali selfi sa potrebitima. Pokloni bi bili, kao ono ide gospodin Nikola u Crveni križ došao je svojim autom i kupio poklone svojim novcem. Odkud fotka?, pa novinar slučajno prolazio pa ga nasliko.
   Konačno možemo slobodno slaviti Uskrs ( osobno moram slaviti dva) za vrijeme onog mračnog socijalizma nismo smjeli samo sad čekamo razno razne Nikole da nam udjele poklone. Kako o ljudima govore djela a ne osobne riječi samohvale i novinarsko naslikavanje možemo ustvrditi da je štovani gospodin sa fotkice jedan od dvojice koji nam za života ostavi svoju zadužbinu na Ilovcu. Netko ostavi Veleučilište, netko knjige koje napisa, netko – itd… netko Manstire, a poneko Bob stazu na Ilovcu. Zašto šutiti, zašto ne reći, hvala za Vašu zadužbinu.

  2. je gospon Pertacic si dobro primetil al ni bitno gdo daruje neg gdo drži govorčinu, odnosno monolog. Prije par godina ovo bi dobilo na desetine komentara a danas niš. Ljudi od guglali na prodaju muda pod bubrege. Nosi čovjek tuđe kese pune milodara i glumata da je dobrotvor. I dobar je, jer drugi iste kese kupljene od firmi jare doma. Skidam škrilak djelatnicima koji su dali svoje novce za kupnju prigodnih paketa.
   Moj poklon za Uskrs potrebitima i svim ljudima dobre volje https://www.youtube.com/watch?v=oiPzU75P9FA
   Svakako i novinarima koji su dnevno suočeni sa ovakvim i sličnim predstavama, sretan i blagoslovljen Uskrs.

  Odgovori