KAportal Zanimljiv vikend za klizače: U Karlovcu svaku večer "Disco na ledu", u Dugoj Resi u nedjelju hokej turnir | Karlovački informativni web portal

Zanimljiv vikend za klizače: U Karlovcu svaku večer “Disco na ledu”, u Dugoj Resi u nedjelju hokej turnir

Uz kraj školskih praznika na karlovačkom klizalištu kod Sokolskog doma ovog vikenda održat će se popularni “Disco na ledu” u nekoliko termina. Prvi od njih na rasporedu je već večeras u terminu od 19 sati, dok će i u subotu i u nedjelju u disco ugođaju klizači moći uživati u oba večernja termina, dakle od 17 i od 19 sati.

S početkom drugog polugodišta mijenjaju se i termini klizanja – od ponedjeljka do petka bit će otvoreno samo u posljednjem večernjem terminu (od 19 do 20:30 sati), dok će subotom i nedjeljom i dalje biti tri termina u 10, 17 i 19 sati.

U Dugoj Resi se u nedjelju, pak, održava “Mrežničko Ice Fever” turnir u hokeju na ledu na koji su svi dobrodošli bez obzira na svoje predznadnje o ovom sportu. Igrat će se 3 na 3, a utakmice traju 2×7 minuta.

  • Održat će se i natjecanje u vještinama na ledu “Ice Skills Fever” – svvaka ekipa moći će prijaviti igrača te će se kroz nekoliko disciplina (natjecanje u brzom klizanju (krug po klizalištu), prolazak poligona sa pakom i preciznost u pogađanju  gola) provjeriti tko se na ledu snalazi kao riba u Mrežnici. Natjecatelje će podržati i jedan od najboljih hrvatskih hokejaša Marko Lovrenčić a pobjednike očekuju prigodne nagrade.

    Ovo “ledeno” druženje u Dugoj Resi počinje u 14 sati.

    KAportal.hr

  • Odgovori