KAportal Zamalo izbjegnuta nesreća: Na biciklističkoj stazi u Mostanju netko istovario pijesak, vožnja po noći može biti opasna | Karlovački informativni web portal

Zamalo izbjegnuta nesreća: Na biciklističkoj stazi u Mostanju netko istovario pijesak, vožnja po noći može biti opasna

Zbog nečije neopreznosti zamalo se dogodila nesreća na biciklističkoj stazi u Mostanju. Naime, kako nam je javio čitatelj, inače prekaljeni biciklist, tijekom noćne vožnje naletio je na pijesak koji je nepoznat netko istovario po stazi.

– Ovakve stvari se ne bi smjele događati jer i biciklisti su sudionici u prometu, a tijekom noći nam najmanje treba ovakvo iznenađenje, rekao nam je biciklist. Kako kaže, srećom da je bio potpuno trijezan i koncentriran na vožnju pa je u zadnji čas izbjegao hrpu pijeska.

Staza o kojoj pišemo vodi kroz Mostanje uz brzu cestu i namijenjena je rekreativcima i biciklistima. Naravno, i ovdje se moraju poštivati pravila, pa ako se već nešto i radi onda barem treba postaviti oznaku da se upozori na opasnost.

 • KAportal.hr

 • 2 komentara

  1. Nazalost, vec duze su maknute betonske babice na oba kraja, koje bi trebale zaprijeciti prolaz vozilima. Setnica postaje odlagalište otpada, za okolne kuće

  2. “Potpuno trijezan prekaljeni biciklista”i još koncentriran. Srećom kako kaže.
   Kako taj “prekaljeni ” vozi kad nema sreće?

  Odgovori