KAportal Zajednici športskih udruga grada Ozlja uručeni ključevi novog kombi vozila za sportaše | Karlovački informativni web portal

Zajednici športskih udruga grada Ozlja uručeni ključevi novog kombi vozila za sportaše

U srijedu, 10. listopada 2018. godine, upriličena je svečana primopredaja i blagoslov kombi vozila Renault Trafic Passenger, Zajednice športskih udruga grada Ozlja. Želimir Feitl, predsjednik Zajednice športova Karlovačke županije, predao je ključeve kombija predsjedniku Zajednice športskih udruga grada Ozlja, Branku Benkoviću.

Kombi vozilo je nabavljeno preko programa „Aktivne zajednice“ koju je raspisao Hrvatski olimpijski odbor. Ovaj program se provodi sa svrhom poticaja razvoja sporta u zajednicama i stvaranju osnovnih materijalnih uvjeta za rad sa sportašima, s naglaskom na mladim generacijama. U sufinaciranju ovog projekta je osim HOO-a sudjelovala Zajednica športova Karlovačke županije i grad Ozalj, a vozilo je nabavljeno preko ZAK d.o.o. iz Karlovca.

ZŠU grada Ozlja je posljednja u Karlovačkoj županiji, koja je dobila kombi vozilo preko programa HOO-a.

  • – Zajednica športskih udruga grada Ozlja ima 10 članica, koje već godinama muči isti problem – kako otići na takmičenja ili utakmice, koje se u pravilu odigravaju van grada Ozlja. Tom se problemu doskače na različite načine, posuđivanjem vozila, ali najviše se putuje osobnim automobilima članova kluba, što je skupo i neadekvatno – napomenuo je Branko Benković, predsjednik ZŠU Ozalj.

    To je bio jedan od ključnih razloga da se aplicira na programu Hrvatskog olimpijskog odbora. Nabavljeno vozilo neće riješiti sve probleme vezane uz prijevoz, ali će ih ublažiti, pošto će većini klubova vozilo biti potrebno preko vikenda. Da bi svi bili zadovoljni napravljeni su kriteriji za dodjelu vozila u slučaju da za isti dan postoji više zahtjeva za korištenje kombi vozila.

    Gradonačelnica grada Ozlja, Gordana Lipšinić, je istakla kako je izuzetno zadovoljna što je nabavljeno kombi vozilo te kako će grad Ozalj i dalje davati financijsku podršku da se realiziraju dobre ideje. I na kraju je oduševljeno rekla:

    – I što reći, imamo kombi!

    KAŠonline

  • Odgovori