KAportal Zaigrao se starčić: Na Baniji 87-godišnjak aktivirao suzavac i rasplakao cijelu zgradu, brzo reagirali Hitna i vatrogasci | Karlovački informativni web portal

Zaigrao se starčić: Na Baniji 87-godišnjak aktivirao suzavac i rasplakao cijelu zgradu, brzo reagirali Hitna i vatrogasci

Društvene mreže i lokalne portale preplavili su večeras upiti građana zbog nesnosnog i nagrizajućeg smrada. Najgore je bilo na Baniji, no vjetar je neugodan smrad nanio i na drugu obalu Kupe pa se osjetio čak i na Dubovcu.

Na Baniji su građani teško izdržavali i šetnju ulicom, smrad je ulazio i u domove, a ubrzo je otkriveno da je epicentar u Vrazovoj. Tamo je, kako je pokazala istraga, 87-godišnji starčić aktivirao suzavac. Prema prvim informacijama, i prema njegovim riječima, pronašao ga je u smeću i nehotice aktivirao.

Dakako, najgore su prošli stanari zgrade u kojoj je došlo do incidenta, mnogi su osjećali mučninu i imali privremene probleme s očima i vidom, no brza reakcija Hitne pomoći ublažila je tegobe, a jednako brza intervencija vatrogasaca spriječila daljnje širenje.

  • KAportal.hr 

  • Odgovori