KAportal Zadnji dan produženog vikenda donio gužvu na autocestama - usporeno se vozilo od Bosiljeva i Zagreba | Karlovački informativni web portal

Zadnji dan produženog vikenda donio gužvu na autocestama – usporeno se vozilo od Bosiljeva i Zagreba

Zadnji dan produženog vikenda donio je gužve na autocestama i graničnim prijelazima, a kako javlja Hrvatski autoklub, između čvorova Bosiljevo 2 i Karlovac u smjeru Zagreba vozi se usporeno, kao i povremeno između Karlovca i Lučkog zbog povećane gustoće prometa.

Kod naplatnih postaja Lučko (A1) u oba smjera nema dužih čekanja.

– Pojačan je promet na cestama u smjeru unutrašnjosti, s otoka Krka prema kopnu, Istarskom ipsilonu u smjeru Rijeke, kao i na većini graničnih prijelaza sa Bosnom i Hercegovinom i Slovenijom. Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Na autocestama su česti zastoji u blizini odmorišta i čvorova kao i vožnja u koloni u pokretu na pojedinim dionicama, kažu u HAK-u.

  • Kako saznajemo s terena, najveća gužva se stvara nakon odmorišta Dobra nedaleko Bosiljeva gdje se spajaju krakovi autoceste iz smjera Splita i Rijeke. Vozi se usporeno u kolonama, pa je velik broj vozač odlučio izaći s autoceste u Bosiljevu, pa je i tu nastao prometni čep. Iako usporeno promet ipak teče, a da sve bude pod kontrolom brine policija koja ima i helikopterske ophodnje.

    KAportal.hr

  • Odgovori