KAportal Za Svjetsko prvenstvo KA-tigrovi pripremaju se u mađarskom kampu u Csongradu | Karlovački informativni web portal

Za Svjetsko prvenstvo KA-tigrovi pripremaju se u mađarskom kampu u Csongradu

Slijeva: Lara Mihalić, Roka Puljak, Ana Pranjić i Lukas Jurašić

U Mađarskoj se (kampu u Csongradu) od 29. srpnja do 10. kolovoza održava jedan od najpoznatijih kickboxing kampova u europi, Kiraly Summer Camp, na kojem je prisutno više od 300 kickboksača iz 20-ak država među kojima je i 8 članova karlovačkoga KBK Tigar koje vodi trener Zoran Cicvara a koji s pripremaju za nastavak sezone u rujnu mjesecu.

– Ne postoji trenutno bolje mjesto za pripreme u kickboxingu. Tamo ćemo dobiti i na konkurentnosti jer dlazi velik broj natjecatelja koji će nastupiti na predstojećem Svjetskom prvenstvu za kadete i juniore koje se održava od 15. do 23. rujna u Jesolu u Italiji – naglašava trener Zoran Cicvara.

U prvom djelu kampa od 29. srpnja do 5. kolovoza pripremali su se Lara Mihalić koja nastupa na SP u disciplini point fighting, mlađi kadeti +47 kg kategoriji. Zatim, mlađe kadetkinje Roka Puljak i Ana Pranjić te junior Lukas Jurašić koji nastupa na SP u kategoriji u kategoriji -63 kg, disciplini point fighting. Inače, on je juniorski i seniorski prvak Hrvatske za 2018. godinu. Za reprezentaciju će nastupiti u timskim borbama juniora.

  • U drugom dijelu kampa od 6. do 11. kolovoza pripremaju se ringovni reprezentativci Dominik Perošić i David Furdek, a uz njih još i Leon Brezović, Marija Vojak i Lukas Jurašić. David Furdek nastupa na SP u disciplini juniora K-1 -51 kg dok Dominik Perošić nastupa na SP u uzrastu mlađih juniora, disciplina Full Contact -75 kg.

    – Očekujem dobre rezultate na Svjetskom prvenstvu od svih četvero naših reprezentativaca jer su se iznimno kvalitetno pripremili. Završne pripreme za Lukasa Jurašića održati će se u Puli, a Dominika Perošića i Davida Furdeka u Karlovcu i u Zagrebu. U Pakoštanima pak nastupa Robert Basara u K-1 meču, na profesionalnoj priredbi, a protivnik mu je reprezentativac Dadić. Basare također očekujem solidne rezultate. U listopadu će nastupiti za reprezentaciju u Bratislavi na Europskom prvenstvu – kaže Cicvara.

    KAŠonline

  • Odgovori