KAportal Vraća se KAbina! Od 7. siječnja ponedjeljkom u Ziggyju nastupi mladih glazbenika, slikara, književnika, fotografa... | Karlovački informativni web portal

Vraća se KAbina! Od 7. siječnja ponedjeljkom u Ziggyju nastupi mladih glazbenika, slikara, književnika, fotografa…

Popularna zimska manifestacija KAbina nakon dvogodišnje stanke tijekom koje su održavana samo specijalna ljetna i božićno-novogodišnja izdanja, kreće ovog ponedjeljka, 7. siječnja, s novom sezonom.

KAbina će se odvijati u caffe baru Ziggy tijekom zimskih mjeseci, svakog drugog ponedjeljka, a koncept ostaje isti – predstavljanje mladih glazbenika, slikara, književnika i fotografa, iako organizatori najavljuju da će na mladima biti naglasak, no u suštini nema dobnog ograničenja pa su svi zainteresirani slobodni prijaviti se.

Glazbena gošća prve KAbine je mlada zagrebačka kantautorica Marina Elezović – Mar, a slikarski gost je mladi Karlovčanin Robert Prpić koji će se predstaviti s nekoliko svojih radova, a tijekom večeri će raditi i na novom djelu. Svi posjetitelji dobit će na poklon i kratku priču Marte Glowatzky Novose iz Zagreba “Indigo”, pobjedničku priču nedavno završenog Natječaja “Zlatko Tomičić” za najbolju kratku priču u organizaciji Književnog kruga Karlovac.

  • Početak KAbine je u 20 sati, a ulaz je besplatan.

    KAportal.hr

  • Odgovori