KAportal Vozačica teško ozlijeđena kad je sletjela s ceste i udarila u drvo - da slično ne završi pijanog Ogulinca spriječili policajci | Karlovački informativni web portal

Vozačica teško ozlijeđena kad je sletjela s ceste i udarila u drvo – da slično ne završi pijanog Ogulinca spriječili policajci

foto ilustracija – Pixabay.com

Prebrza vožnja dovela je do prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđena 54-godišnja vozačica osobnog automobila.

Ona je jučer oko 11.50 sati jače “stisnula gas” u Karlovačkoj ulici u Josipdolu te izgubivši nadzor nad vozilom skrenula s kolnika i udarila u stablo.

Policijskim očevidom utvrđeno je da se radi o neprilagođenoj brzini, pa će protiv vozačice biti proslijeđen obavezni prekršajni nalog i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

  • Vožnja pod utjecajem alkohola u obližnjem Ogulinu srećom nije dovela do gorih posljedica od mamurluka za vozača ali i optužnog prijedloga koji će dobiti.

    – Jučer oko 20.10 sati u Bolničkoj ulici u Ogulinu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,34 g/kg upravlja 63-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije, kažu u policiji uz napomenu da će se sankcionirati po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

    KAportal.hr

  • Odgovori