KAportal Vozačica koja je usmrtila 6-godišnjaka prije 20 godina u tragičnoj je nesreći izgubila sina - u trenutku nesreće žurila je na misu | Karlovački informativni web portal

Vozačica koja je usmrtila 6-godišnjaka prije 20 godina u tragičnoj je nesreći izgubila sina – u trenutku nesreće žurila je na misu

foto ilustracija – Pixabay.com

73-godišnjakinja koja je u Samoboru automobilom usmrtila 6-godišnjeg dječaka u nedjelju je hospitalizirana i nalazi se u teškom psihičkom stanju, piše 24 sata. 

“Još se nije potpuno oporavila od tragedije u kojoj joj je prije 20-ak godina poginuo sin, a od ovoga vjerojatno neće nikad”, izjavila je njezina susjeda.

U subotu oko 18 sati krenula je od kuće svojim Smartom u Tabor na misu, a kako je zaključila policija nakon očevida, vozila je prebrzo te je na pješačkom prijelazu na Trgu kralja Tomislava u samom centru Samobora naletjela na dvoje djece koja su s majkom prelazila cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza.

 • Dječak je zbog teških ozljeda preminuo u Dječjoj bolnici u Zagrebu sat vremena nakon nesreće. Njegov brat lakše je ozlijeđen.

  Njegova majka radi u osnovnoj školi u Zagrebu, a otac u inozemstvu.

  U subotu nakon nesreće nazvala ga je supruga i rekla da su imali nesreću, da je mlađi sin jako loše te da brzo dođe. On je odmah iz Austrije krenuo prema Zagrebu i putem doznao stravičnu vijest.

  U nedjelju je uspio smoći snage i doći na Trg kralja Tomislava kako bi vidio gdje mu je sin stradao. Niz lice su mu se slijevale suze dok je koračao prema pješačkom prijelazu na kojemu je vozačica udarila mališana.

  Uz njega su bili članovi obitelji. U tišini su zapalili lampaše i položili cvijeće te otišli, piše 24 sata.

  Vijesti.rtl.hr

 • Odgovori