KAportal Vozači zvali policiju da makne opasnog vozača s autoceste A-1 - uhvatili ga na odmorištu, imao tri promila alkohola u krvi?! | Karlovački informativni web portal

Vozači zvali policiju da makne opasnog vozača s autoceste A-1 – uhvatili ga na odmorištu, imao tri promila alkohola u krvi?!

foto ilustracija Pixbay.com

Više vozača na autocesti A-1 je primjetilo automobil zagrebačkih registracijskih oznaka kako ugrožava promet, te dojavilo policiji da je opasan po sebe i sve druge sudionike u prometu.

Dogodilo se to kod Otočca pa je policija iz tamošnje policijske postaje odmah reagirala i krenula u akciju zaustavljanja.

– Automobil i 63-godišnjeg vozača iz Vrbova Posavskog policijski službenici zatekli su na odmorištu. Budući da je vozač odavao znakove alkoholiziranosti, on je alkotestiran, te mu je očitana koncentracija od 3.06 promila alkohola u krvi.

  • Policajci su ga odmah uhitili, te će danas dobiti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu, a također mu je izdana naredba o određivanju mjere opreza privremenog oduzimanja vozačke dozvole na 48 sati, izvijestili su iz PU ličko – senjske.

    KAportal.hr

  • Odgovori