KAportal Voditelj projekata financiranih iz EU fondova u Pučkom otvorenom učilištu LINGUA – nova grupa počinje s nastavom 14. studenog 2018. | Karlovački informativni web portal

Voditelj projekata financiranih iz EU fondova u Pučkom otvorenom učilištu LINGUA – nova grupa počinje s nastavom 14. studenog 2018.

Želite li uspješno izraditi i provesti projekt financiran iz EU FONDOVA? Želite li povećati kompetencije i biti konkurentni na tržištu rada?

Naučite izraditi i provesti EU PROJEKT!

Program je namijenjen svima koji žele prijaviti projekt financiran iz EU fondova:
poduzetnicima, civilnom sektoru, organizacijama lokalne i regionalne samouprave, obrazovnim institucijama i organizacijama u kulturi, zdravstvu, socijalnoj skrbi, zaštiti okoliša itd, kao i pojedincima koji se žele baviti pružanjem savjetodavnih usluga u području izrade projektne dokumentacije ili provedbe projekata.
Naučite sve što vam je potrebno da biste napravili kvalitetan projekt prema unaprijed definiranim pravilima, prijavili ga na natječaj i ostvarili bespovratna sredstva.

 • Nastavne cjeline:
  1. Osnove EU fondova
  2. Upravljanje projektnim ciklusom i pristup logičke matrice
  3. Izrada koncepta projekta
  4. Izrada projektne aplikacije i proračuna
  5. Temelji uspješne provedbe projekta

  Trajanje: 150 školskih sati

  Voditeljica programa: Antonija Vučić
  Početak programa usavršavanja: 14.11.2018.
  Cijena: 6.999,00 kn 
  Raspored: pon/sir/pet 17:00-20:00 h
  Mogućnost obročnog plaćanja

  U program usavršavanja za obavljanje poslova voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova može se upisati osoba koja ima višu ili visoku stručnu spremu.
  UPIS ZANIMANJA U ELEKTRONSKU RADNU KNJIŽICU!
  PROGRAM VERIFICIRAN OD MINISTARSTVA ZNANOSTI I OBRAZOVANJA!

  POU LINGUA se s ponosom može pohvaliti uspjehom svoje prve generacije polaznika koji su već imali priliku svoje znanje pretočiti u uspješne projekte na svojim radnim mjestima, a jednoj polaznici ovaj je program i osigurao novo radno mjesto.

  Nada Puljar, Gordana Kirinčić, Marina Filipčić, Mirjana Papić, Marina Svete, Klara Fabac, Ivana Drožđibob i Denis Fakinu polaznici su naše prve generacije Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU FONDOVA.

  Upisi novih kandidata za Voditelje projekata financiranih iz EU FONDOVA su u tijeku pa Vas pozivamo da što prije osigurate svoje mjesto u grupi i povećate svoju konkurentnost i zapošljivost na tržištu rada.

  Upisi traju do popunjenja grupe. Sve informacije možete dobiti pozivom na 421 800 ili na e-mail uciliste@lingua-centar.hr.

  Sponzorirani članak