KAportal Vlada i bolja od sv. Nikole: Plenković najavio da će potpisati odluke i ugovore za Karlovačku županiju teške 2,5 milijarde kuna | Karlovački informativni web portal

Vlada i bolja od sv. Nikole: Plenković najavio da će potpisati odluke i ugovore za Karlovačku županiju teške 2,5 milijarde kuna

Sjednica Vlade RH danas u Karlovcu donijet će i gradu i županije darove vrijednije no što bi ih donio sv. Nikola, “teške” 2,5 milijarde kuna.

Čak 37 točaka vezano je za Karlovac i Karlovačku županiju, od onih vezanih za sustav obrane od poplava, darivanja državnih nekretnina do velikih infrastrukturnih projekata, a premijer Andrej Plenković na početku sjednice najavio je da su izuzetno vrijedni.

– Potpisat ćemo brojne ugovore nakon sjednice Vlade. Ukupna vrijednost, što odluka, što ugovora, je 2.582,000.000 kuna. Snažna je to poruka razvoju Karlovca i Karlovačke županije, najavio je Plenković, dodavši da posebno zahvaljuje županu gradonačelniku koji su u tijesnoj komunikaciji sa službama Vlade i ministarstava dali doprinos da ova sjednica bude vrlo konkretna, dobro orjentirana i ostvari napredak za građane u Karlovačkoj županiji.

  • KAportal.hr

  • Odgovori