KAportal VIDEO: Evo što je rekao Luka Modrić nakon što je proglašen najboljim nogometašem na svijetu! | Karlovački informativni web portal

VIDEO: Evo što je rekao Luka Modrić nakon što je proglašen najboljim nogometašem na svijetu!

Foto Madridista-Sweden/Twitter‏

Luka Modrić osvojio je Zlatnu loptu i okitio se najprestižnijom individualnom nagradom u nogometnom svijetu!

“Ovo je jedinstven osjećaj. Ponosan sam i počašćen. Teško se izraziti u ovim trenucima. Želim se zahvaliti svima koji su me doveli do ovog trenutka. Hvala mojim suigračima i trenerima u Realu, izborniku i suigračima iz reprezentacije, mojoj obitelji i prijateljima. Kao dijete sam sanjao da ću igrati za veliki klub i osvajati trofeje, a Zlatna lopta je bila više od dječačkog sna,” kazao je kazao je Modrić na svečanosti održanoj u pariškom Grand Palais.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije prekinuo je dominaciju Messija i Ronalda koja je trajala puno desetljeće.

“Nevjerojatan osjećaj. Ne samo zbog Lea i Cristiana nego zbog svih drugih sjajnih igrača, MbappeaGriezmanna, koji su bili u konkurenciji. To je dokaz da je ova godina bila neponovljiva. Velika je čast biti tu. I dalje se ne mogu priviknuti da sam dio nogometne povijesti. Da sam u takvom društvu. Cijela moja karijera je bila obilježena mukotrpnim radom i vjerom u sebe. Najbolje stvari nikad ne dolaze lagano. U mojoj karijeri ništa nije došlo lagano. Treba čekati priliku, ona će doći, a tada morate biti spremni”, kazao je najbolji nogometaš svijeta.

“Uloga koju imam u Realu je uloga u kojoj se najbolje osjećam. Tu najviše mogu ponuditi i utjecati na igru svoje momčadi. Harry Redknapp me u Tottenhamu vratio u pozadinu. Zahvalan sam mu”, kazao je Modrić.

Kako su na proglašenje reagirali Lukini roditelji?

Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori