KAportal Veterani Slunja potvrdili da su najbolji hakleri u županiji, odlaze na veteransko prvenstvo države u Rovinj | Karlovački informativni web portal

Veterani Slunja potvrdili da su najbolji hakleri u županiji, odlaze na veteransko prvenstvo države u Rovinj

foto: Nenad Stražanac

U Slunju se, nepobitno je, igra najbolji mali nogomet u županiji. Seniori Slunja uvjerljivo su u posljednjim danima prošle godine osvojili turnir registriranih klubova, a danas su to isto ostvarili veterani u svojoj konkurenciji, ujedno obranivši prošlogodišnji naslov. Veterani Slunja tako će u veljači u Rovinju predstavljati Karlovačku županiju na državnom dvoranskom veteranskom prvenstvu u malom nogometu.

Na županijsko prvenstvo prijavilo se šest momčadi koje su u prvoj fazi bile podijeljene u tri skupine. Slunjani su, zanimljivo, najviše problema imali upravo u skupini, no progurali su se kroz nju pobjedama 4:3 na deveterce protiv Vojnića 95 i 2:1 protiv Duge Rese 1929. U trećem susretu ove skupine Dugorešani su sa 2:1 bili bolji od Vojnićana. U skupini B Karlovac 1919 sa 1:0 i Zrinski Ozalj sa 4:1 bili su bolji od Mostanja Auto lim lak, a u ogledu za prvo mjesto Karlovčani su sa 5:3 slavili na deveterce.

U polufinalu Slunjani su nagovijestili da im forma raste kako turnir odmiče i sa 5:1 svladali Zrinski Ozalj, dok je Karlovac 1919 sa 2:1 bio bolji od Duge Rese 1929. U finalu još uvjerljivija predstava Slunjana i glatkih 5:0 protiv Karlovčana, dok je treće mjesto osvojila ekipa Zrinskog Ozlja 2:0 pobjedom nad Dugorešanima.

  • KAŠonline

  • Odgovori