KAportal Veljača u Reti: Čekaju vas novi popusti, provjerite katalog i pročitajte savjete kako se riješiti gljivica i plijesni | Karlovački informativni web portal

Veljača u Reti: Čekaju vas novi popusti, provjerite katalog i pročitajte savjete kako se riješiti gljivica i plijesni

U rubrici Reta „5 korisnih savjeta“ u ovom broju donosimo vam temu „Kako se riješiti gljivica i plijesni?“.

Gljivice, plijesan i vlažne mrlje na zidovima i stropovima, nastale uslijed kondenzacije vodene pare, najčešće štetne pojave u stambenim i drugim prostorima. U većem broju slučajeva nastaju u uvjetima kod kondenzacije na unutrašnjim površinama uz smanjen protok zraka. U ovom broju donosimo vam 5 korisnih savjeta kako se riješiti gljivica i plijesni. U katalogu za veljaču potražite i popuste na sredstva protiv gljivica i plijesni, lateks boje, hidroizolaciju, estrih materijale, mase za fugiranje, te tuš kabine i kade.

Provjerite akcijske ponude u siječnju u promo katalogu…

 • PDF Reta katalog možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE.

  Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

  KONTAKT:
  Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

  Maloprodaja:
  Telefon: 047/638-220
  E-mail: maloprodaja@reta.hr
  Keramika i sanitarija:
  Telefon: 047/642-241
  E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

  www.reta.hr

  PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

  RADNO VRIJEME:
  Ponedjeljak – petak: 07 – 16 h
  Subota: 08 – 13 h

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

  Sponzorirani članak