KAportal Veljača u RETI: Akcijske cijene dekorativnog kamena, novi katalog s korisnim savjetima kako ga postaviti | Karlovački informativni web portal

Veljača u RETI: Akcijske cijene dekorativnog kamena, novi katalog s korisnim savjetima kako ga postaviti

Od veljače Reta katalog dolazi s novom rubrikom „5 korisnik savjeta“. U ovom broju donosimo vam temu „Kada i gdje postaviti dekorativni kamen“.

Dekorativni kamen je pravi izbor za vas ako u svom domu želite imati motiv prirode, rustikalan izgled kamenog zida ili na primjer industrijski izgled stare cigle. Namijenjen je za postavljanje u interijeru i eksterijeru. Često ga se može vidjeti u dnevnim boravcima i kupaonama, na ogradama ili fasadama kuća i ustanova, a koristi se i za oblaganje kamina, šankova ili bazena. Može se postaviti na sve vrste podloga, od betonskih, pa do cigle i rigips ploče.

Dekorativni kamen učinit će vaše fasade, ograde ili pak unutrašnjost doma estetski privlačnima i dati im posebnu čar. Neke od modela možete vidjeti i na našoj web stranici.

 • Uz popuste na sav asortiman dekorativnog kamena u katalogu potražite i popuste na mase za fugiranje, fleksibilno i unutarnje ljepilo za pločice, profile za keramiku, tuš kabine s kadom, te cjelokupan asortiman podnih pločica sa lagera i po narudžbi.

  Više o dekorativnom kamenu možete pročitati u novom Reta katalogu za veljaču ili klikom na ovaj link.

  PDF letak možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE…

  Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

  KONTAKT:
  Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

  Maloprodaja:
  Telefon: 047/638-220
  E-mail: maloprodaja@reta.hr
  Keramika i sanitarija:
  Telefon: 047/642-241
  E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

  www.reta.hr

  PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

  RADNO VRIJEME:
  Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h
  Subota: 08 – 13 h

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

  Sponzorirani članak