KAportal Veliko priznanje za Heineken Hrvatska unutar kompanije - dobili nagradu za kvalitetu brenda Heineken | Karlovački informativni web portal

Veliko priznanje za Heineken Hrvatska unutar kompanije – dobili nagradu za kvalitetu brenda Heineken

Veliko priznanje za kompaniju Heineken Hrvatska sa sjedištem na karlovačkom Dubovcu stiglo je i iz same kuće, odnosno njihove središnjice u NIzozemskoj.

Kao su nam javili iz ove tvrtke, stigla je prestižna nagrada za kvalitetu brenda Heineken.

– Ovo veliko priznanje dobili smo zbog vrhunske kvalitete Heinekena, a to se prije svega odnosi na kvalitetu proizvoda i pakiranja te na svježinu na tržištu. Osim toga, pivo s pravim Heineken profilom zahtijeva točno definirane karakteristike okusa i mirisa, a to je upravo ono što u svojim proizvodima uspijevamo postići. Ponosni smo što su naši napori prepoznati i što smo postali najbolji u konkurenciji 70 zemalja u kojima Heineken posluje, istaknula je Valentina Belavić, direktorica lanca opskrbe u kompaniji Heineken Hrvatska.

 • Kako navode, nagrada Heineken Quality Award – The Most Improved Operation Award dodjeljuje se Heinekenovoj pivovari koja ostvari najveći napredak u sveukupnoj kvaliteti brenda Heineken.

  – Na službenoj ceremoniji uručenja nagrada, održanoj u Amsterdamu, generalni direktor Heinekena Jean-François van Boxmeer proglasio je Heineken Hrvatska pobjednikom u navedenoj kategoriji, a nagradu je uručila Charlene de Carvalho-Heineken, članica obitelji Heineken i izvršna direktorica kompanije, dodaju u pivovari.

  KAportal.hr

 • Jedan komentar

  1. Ma super.
   Ali, sve te velike domaće pivovare su u vlasništvu stranaca i pohlepnih menadžera, sa ogromnim plaćama. Rezultat je taj da pivo u maloprodaji košta dva i po puta više nego što bi trebalo.
   Valja namiriti menadžerski kadar.

  Odgovori